Ağaçören Haberleri - 15.08.2018 - 12:05
Ağaçören İlçe Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN, Yağmurhüyüğü Köyü İğdeli Yaylası, Yağmurhüğüyü Köyü Karapınar Yaylası ve Ortaköy Hacımahmutuşağı Köyü Çokyatan Yaylası’na içme suyu sağlayan sondaj kuyusunun hırsızlarca çalınan trafosunu yerinde inceledi.
Kaymakam Zikrullah ERDOĞAN, Kırımini Köyü trafosunun çalınmasıyla başlayan ve Yağmurhüyüğü Köyünün trafosuyla devam eden trafo hızsızlığını yapanların bir şebeke olduğunu, trafoların çalınmasıyla yaklaşık 45 bin TL lik maddi zararın oluştuğunu, maddi zarardan önce bu sondaj kuyusundan başka içme ve kullanma suyu olmayan Karapınar, İğdeli ve Çokyatan Yaylalarına yaklaşık beş gündür su temin edilememesin daha önemli olduğunu ve en kısa sürede trafonun yenisinin alınmasıyla yaylalara su temin edileceğini belirtti.Kaymakamımız Zikrullah ERDOĞAN, jandarmaya bundan sonra daha sık devriye gezilmesi hakkında talimat verdiğini, Muhtarlardan ve halkımızdan köylerinde ve bölgelerinde gördükleri şüphelendikleri kişi ve araçların plakalarını 156 Jandarma ya bildirmelerini rica etti.
Ağaçören Haberleri Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye
Ağaçören Haberleri Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak
Ağaçören Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala
Ağaçören Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”
Ağaçören Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor
Ağaçören Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor
Ağaçören Haberleri Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu
Ağaçören Haberleri Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti
Ağaçören Haberleri Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim
Ağaçören Haberleri Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021