Aksaray Belediyesi Altyapı Alanındaki Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Belediye Haberleri - 11.06.2022 - 8:30

Aksaray Belediyesi Altyapı Alanındaki Çalışmalarını Yoğunlaştırdı

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in göreve gelmesi ile şehir genelinde başlatılan altyapı seferberliğine bu yaz sezonunda da devam ediliyor.

Geçtiğimiz yıllarda yağmur suyu şebeke hatlarından içme suyu şebeke hatlarına, Kanalizasyon çalışmalarından asbest boru değişimlerine kadar birçok alanda çalışma yapan Belediye ekipleri bu yılda altyapı alanındaki çalışmalara yoğunlaştı.

Belediye ekipleri Şehirler arası Otobüs terminal yolunda ani yağışlara bağlı oluşabilecek sel ve su taşkınlarına karşı yağmur suyu şebeke hattı için çalışma başlattı. Yağmur suyu şebeke hattı çalışmaları kapsamında 40 metre 800’lük 2 Bin 443 metre 600’lük beton boru yerleştirilecek.

Altyapının şehrin geleceği olduğuna değinen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, Aksaray’ın son yılların en yoğun kar ve yağmur yağışını almasına rağmen altyapı yatırımlarından dolayı herhangi bir sorun yaşanmadığını belirtti.

Başkan Dinçer açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı; ‘’ Şehir genelinde hayata geçirdiğimiz Yağmur suyu şebeke hatlarımız ile yoğun yağışların ardından su birikintilerinin oluşmasının, sel ve taşkınların oluşmasının önüne geçiyoruz. Bu amaçla geçtiğimiz yıl şehrimizde ciddi oranda yağmur suyu şebeke hattı hayata geçirdik. Yaptığımız bu çalışmanın faydalarına bu yıl vatandaşlarımızla birlikte şahit olduk. Yaz sezonunun başlaması ile birlikte şehrimizde ihtiyaç duyulan yerlerde yağmur suyu şebeke hattı çalışması başlattık. Şehirler arası Otobüs Terminali yolunda başlattığımız yağmur suyu şebeke hattımız da çalışmalara devam ediyoruz.’’ Dedi.

WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Belediye Haberleri WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Belediye Haberleri Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Belediye Haberleri Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Belediye Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Belediye Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Belediye Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Belediye Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu

Belediye Haberleri Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu

Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Belediye Haberleri Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Belediye Haberleri Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021