Aksaray Belediyesi Çağrı Merkezi 7\24 Vatandaşların Hizmetinde

Ana Manşet - 11.04.2023 - 15:21

Aksaray Belediyesi, günün her saatinde vatandaşların ulaşması ve acil durumlarda koordinasyonu sağlamak için çağrı merkezleri ile 7/24 hizmet veriyor.

Vatandaşların istek ve taleplerini tam ve zamanında karşılamak için çalışmalar yürüten Belediye ekipleri, çağrı merkezleri üzerinden aldığı mesajları anında ilgili birimlere ileterek koordinasyonu sağlıyor.

Aksaray Belediyesi tarafından verilen birçok belediyecilik hizmetlerinin taleplerinin yapıldığı çağrı merkezleri üzerinden; Bebek Taksi, huzurlu yaşam aracı ve barınma ihtiyacı gibi sosyal projelerden gelebilecek istek ve taleplerin yanı sıra yağmur, kar, fırtına gibi hava olaylarında yaşanan olumsuzluklarda vatandaşların sesine kulak veriliyor. Aksaray Belediyesi yetki ve sorumluklarında olan her türlü konunun değerlendirildiği çağrı merkezine günün her saatinde 444 55 68 No’lu telefon numarasından ulaşılabiliyor.

Gece gündüz demeden vatandaşların sesine kulak verdiklerini söyleyen Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Çağrı Merkezimiz ile vatandaşlarımızın istek ve taleplerin en kısa sürede çözüme kavuşturuyoruz. Sağladığımız koordinasyonla vatandaşlarımıza kaliteli hizmeti tam zamanında vermenin gayreti içerisinde çalışmalar yürütüyoruz’’ Dedi.

Ana Manşet Aksaray’da 2600 Bağımsız Birimin Yıkımı Gerçekleştirildi

Ana Manşet TİMBİR’den UEFA’nın Merih Demiral kararına sert tepki

Ana Manşet Korsan Haberciliğin Sonu Geliyor

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu; Yümer ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Ana Manşet Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruluyor

Ana Manşet Ihlara Cam Teras ve Kafeterya Bayramda Yoğun İlgi Gördü

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu, Hem ilmek attı hem diploma aldı

Ana Manşet Sarıkaya, “Bayramlar Paylaştıkça Anlam Kazanır”

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden Bayramda Ücretsiz Ulaşım

Ana Manşet Aksaray’da Sivil Toplum Medya Buluşmaları programı düzenlendi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021