Aksaray Belediyesi Kışa Hazır

Belediye Haberleri - 01.12.2021 - 12:41

Aksaray Belediyesi Kışa Hazır

Aksaray Belediyesi kar yağışı ve buzlanmaların olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için kış hazırlıklarını tamamladı. Belediye ekipleri kış aylarında oluşabilecek buzlanmalarda kullanılmak üzere 700 ton tuz stokladı.

Aksaray Belediyesi ekipleri, kış döneminde kullanılacak kar küreme, tuzlama ve greyder gibi iş makinalarının bakımını yaparak kışa hazır hale getirdi.

Yaklaşan kış mevsimi öncesinde bir dizi tedbirler alan Belediye ekipleri kış döneminde boyunca sürecek olan karla mücadele eylem planı hazırladı. Belediyeye bağlı tüm birimlerin karla mücadelede görevlendirilmesi yapılarak kar yağışının hiçbir engel oluşturmaması için her türlü ayrıntı düşünüldü.

Kış aylarında vatandaşların mağduriyet yaşamamaları için gerekli tüm önlemlerin alındığını bildiren Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehirde genelinde sürecek çalışmalarla ile ilgili bilgiler verdi. Kış mevsiminde riskli bölgelerin belirlendiğini ve şehrin çalışma bölümlerine ayrıldığı altını çizen Başkan Dinçer, “Yoğun kar yağışı ve hava muhalefetlerine karşı günün her saatinde anında müdahale bulunacak ekiplerin görevlendirmesini tamamlandık. Kış mevsiminde karla ve buzla mücadele çalışmalarında kullanılacak tuz ihtiyacımızı temin ettik. Depomuzda yaklaşık olarak 700 ton tuz stoğumuz mevcut. Aksaray Belediyesi olarak kış süresince 24 saat aralıksız mücadele edecek ekipmana ve güce sahibiz. Kış mevsiminde toplumsal hayatı olumsuz yönde etkileyebilecek durumları ortadan kaldırmak için çalışacağız. Bunun için 4 adet tam teşekküllü karla mücadele aracımız, 4 adet kar küreme aracımız, 5 adet greyderimiz ve 20 adet kepçemiz 24 saat esaslı görev yapacak” şeklinde konuştu.

Başkan Dinçer, Aksaray Belediyesi’nin kışla mücadeleye hazır olduğunu belirterek vatandaşların kış şartlarından olumsuz etkilenmemesi için tüm tedbirlerin alındığı bildirdi.

Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Belediye Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Belediye Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Belediye Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Belediye Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu

Belediye Haberleri Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu

Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Belediye Haberleri Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim

Belediye Haberleri Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim

Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı

Belediye Haberleri Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı

AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor

Belediye Haberleri AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor

Belediye Haberleri Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021