Aksaray’da Günlük 2 Bin 500 Çorba Dağıtılıyor

Belediye Haberleri - 01.12.2021 - 13:09

Aksaray’da Günlük 2 Bin 500 Çorba Dağıtılıyor

Aksaray Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışı ile sunduğu çorba evi uygulaması vatandaşların takdirini topluyor. Belediyenin çorba evleri ve mobil çorba aracından günlük ortalama 2 bin 500 kişi yararlanıyor.

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer’in hayata geçirdiği Çorba Evi projesinden günlük binlerce kişi faydalanıyor. Aksaray Belediyesi çorba evleri İl Sağlık Müdürlüğü Bahçesinde, Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde ve mobil çorba aracı ile günlük farklı noktalarda vatandaşlara hizmet vermeye devam ediyor.

Sabahın erken saatlerinde ikram edilen çorbalar vatandaşların içini ısıtıyor. Her gün sabah 07.00’da başlayan çorba ikramı günün ilerleyen saatlerine kadar devam ediyor. Aksaray Belediyesi, mobil çorba aracı ile özellikle üniversite öğrencilerin yoğun olarak kullandığı otobüs durakları başta olmak üzere her gün farklı noktalarda çorba dağıtımını sürdürüyor.

Mobil Çorba aracından sunulan sıcak çorba uygulamasını takdirle karşıladığını söyleyen üniversite öğrencisi Esra Er, “Belediyenin biz öğrencilere sunduğu bu hizmetten çoğu zaman faydalanıyoruz. Bu hafta sınav haftası olduğu için günümüz yoğun geçiyor. Bazı günlerde sabah çok erken saatte çıkmak zorunda kalıyoruz. Sabah sıcak çorbamızı içip okulumuza gidiyoruz. Belediyenin bu hizmetinden ve bizi düşünmesinden dolayı teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi

Belediye Haberleri Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi

Otomotiv Sektöründe Kadın İstihdamına Destek

Belediye Haberleri Otomotiv Sektöründe Kadın İstihdamına Destek

Amerikan Dış Politikasının Gölge Akılları

Belediye Haberleri Amerikan Dış Politikasının Gölge Akılları

WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Belediye Haberleri WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Belediye Haberleri Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Belediye Haberleri Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Belediye Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Belediye Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Belediye Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Belediye Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021