Aksaray Haberleri - 30.12.2015 - 10:32
Aksaray Üniversitesi Doğa Sporları Topluluğu (ASÜ-DOST), lösemili çocukların sağlık sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak maksadıyla, Hasandağı’na tırmanış gerçekleştirdi. Ekip, ASÜ bayrağını zirveye taşıdı.
Etkinlik, ASÜ-DOST Danışmanları Prof. Dr. Süleyman Tarman ve Yrd. Doç. Dr. Ferhat Kadir Pala liderliğinde, 20 kişilik bir ekiple, Ereğli Dağcılık Kulübü’nün (ERDAK) katılımıyla gerçekleştirildi. Kuruluşundan bu yana dağcılık, kayak, dalış ve bisiklet gibi birçok sportif etkinlik düzenleyen ASÜ-DOST, üçüncü kez Hasandağı’na tırmandı. Tırmanışın ardından 203 sporcunun daha katılımıyla, bölgede kamp kuruldu. ASÜ-DOST ekibi, etkinlik öncesinde Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’nın desteğiyle alınan teknik malzemelerle katılımcılara dağcılık, kampçılık ve tırmanış eğitimleri verdi.
Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Aksaray Haberleri 12. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz TYT ve AYT Deneme Sınavı Fırsatı
Aksaray Haberleri Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinde Toplu iş Sözleşmesi İmzalandı
Aksaray Haberleri Yakabağlar Camii’nde Sabah Namazı Programına Yoğun İlgi
Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi Aksaray’a kuruluyor
Aksaray Haberleri Dar Gelirli Ailelerin Sofralarına Ramazan Bereketi Taşınacak
Aksaray Haberleri Ramazan Ayının Manevi Atmosferi Kadın Aktivite Merkezlerinde Yaşanacak
Aksaray Haberleri Mamasın Barajını Doldurmaya Şubat Yağışlarıda Yeterli Olmadı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021