Gençler’den Başkan Dinçer’e Tam Destek

Ana Manşet - 22.03.2024 - 11:01

Gençler’den Başkan Dinçer’e Tam Destek

Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer her gün farklı noktalarda iftar etkinliklerinde vatandaşlarla bir araya geliyor. Aksaray Üniversitesinde okuyan öğrencilerle iftar yemeğinde bir araya gelen Başkan Dinçer’in katıldığı programa Milletvekili Cengiz Aydoğdu ve meclis üyeleri de katıldı.

Başkan Dinçer, 5 yıllık hizmet süresinde gençliğe yönelik yaptığı birçok proje ve etkinliğe imza attıklarını yeni dönemde de Aksaray’ın adeta bir gençlik merkezi haline geleceğinin müjdesini verdi.

Birliğin, beraberliğin ve paylaşmanın öneminin vurgulandığı Ramazan Ay’ında öğrencilerle bir arada olmanın, onlarla birlikte iftar açmanın kendisini mutlu ettiğini söyleyen Başkan Dinçer iftar sofralarının kardeşlik ortamı oluşturduğunu belirterek, şu görüşlere yer verdi.

“Ramazan ayının manevi atmosferinde öğrencilerimizle bir araya geldik. Sizlerle bir arada olmak bize her zaman mutluluk ve enerji veriyor. Ramazan boyunca her akşam bir yerdeyiz. Bugün de sizlerle birlikte olmak istedik. Soframızı, lokmamızı paylaştık.

Öğrencilik yılları en kıymetli ve değerli yıllardır. Bu yılların kıymetini bilin. Devlet olarak yerel yönetimler olarak sizlerin daha donanımlı yetişmesi için elimizden geleni yapıyoruz. Tüm imkanlarımızı gençlerimiz için seferber ediyoruz.

Yarın devleti büyütecek, ona güç katacak olan da sizlersiniz bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz. Ramazan’ın güzellikler getirmesini temenni ederken katılımızdan dolayı hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

Her fırsatta gençlerle bir araya gelen Başkan Dinçer’e Üniversite gençliğinden tam destek gelirken öğrenciler İftar sonrası Başkan Dinçer ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi

Ana Manşet Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi

Otomotiv Sektöründe Kadın İstihdamına Destek

Ana Manşet Otomotiv Sektöründe Kadın İstihdamına Destek

Amerikan Dış Politikasının Gölge Akılları

Ana Manşet Amerikan Dış Politikasının Gölge Akılları

WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Ana Manşet WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Ana Manşet Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Ana Manşet Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Ana Manşet Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Ana Manşet Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Ana Manşet Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Ana Manşet Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021