Gençlerden MHP’nin genç adayı Çıtak’a yoğun ilgi

Ana Manşet - 19.02.2024 - 11:15

Gençlerden MHP’nin genç  adayı Çıtak’a yoğun ilgi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aksaray Belediye Başkan Adayı İrfan Çıtak, gençlerin yoğun ilgisi nedeniyle kafeler caddesinde ziyaretlerini sürdürdü. MHP’nin genç adayı genlerin gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle kafeler caddesinde adeta mahsur kaldı.

Sadece caddenin bir bölümünü gezebildiklerini söyleyen Çıtak; “Aksaraylı gençlerimize göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Geleceğimizin teminatı gençlerimiz, Aksaray’ın geleceği adına bizlerle samimi olarak görüşlerini paylaştı. Aksaray’da artık farklı bir hizmet anlayışı olması gerektiğini vurgulayan gençlerimiz, MHP kadrolarının bu değişimi sağlayacak bir yapıda olduğunu söyleyerek desteklerini iletti” diye konuştu.

BU ŞEHRİ BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ

‘Değişim için MHP’ diyen gençlere bu husustaki projelerini anlatan Çıtak; “Bizde adaylığım açıklandığı ilk andan itibaren Aksaray’ın artık kaybedecek bir anının bile olmadığını, sorunlara kalıcı çözüm üreten, Aksaray’ın yarınlarını kurtaracak projeler üreten, şeffaf ve katılımcı belediyecilik anlayışıyla hizmet veren, iş dünyası, esnafı, bürokrasisi, genç-yaşlı tüm vatandaşıyla el ele vererek güçlü bir yapılanma oluşturan bir yönetime ihtiyacı var. Yine daha öncede söylediğimiz gibi ‘kent konseyi’ ve ‘gençlik konseyi’ yapılanmalarıyla tüm halkımızın görüş ve önerileriyle biz bu şehri yönetmeye talibiz. Bu ekiplerle şehrimiz için alınacak kararları birlikte değerlendireceğiz. Yapılacak yatırımları beraber konuşacağız, beraber yorumlayacağız, birlikte uygulayacağız. Bu şehir birkaç kişinin kararıyla, istişareden uzak ben bilirim algısıyla yönetilemez. Siz gençlerimize bu noktada çok büyük işler düşüyor. İlk iş 31 Mart’ta arzu ettiğiniz değişim için sandıkta 3 hilalin gölgesinde buluşmak. Daha sonra kuracağımız gençlik konseyinde şehrimizin gelişine katkı sunacak çalışmalar yapmaktır” dedi.

Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Ana Manşet Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Ana Manşet Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Ana Manşet Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu

Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti

Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim

Ana Manşet Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim

Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı

Ana Manşet Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı

AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor

Ana Manşet AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor

Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital

Ana Manşet Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital

Ana Manşet AKMÜB’e Tek Aday Ramazan Aygül

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021