Aksaray Haberleri - 14.05.2019 - 14:12
Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e 7’den 70’e toplumun her kesiminden ziyaretler devam ediyor.
5 Yaşındaki Gülhan Aydoğdu ile Kardeşler Restoran sahibi Cuma Bozgöz’ün kızı 12 Yaşındaki Feride Bozgöz Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamından ziyaret ederek Başkan amcalarına “Hayırlı olsun” temennisinde bulundular.
Başkan Dinçer’i ziyarete annesi ile gelen Gülhan Aydoğdu, üzerinde “Gülhan’dan Başkan Amcasına” yazılı çiçeği Başkan Evren Dinçer’e takdim etti. Ve “Hayırlı olsun başkan amca” dedi.
12 Yaşındaki Feride Bozgöz ise Babası Cuma Bozgöz ile geldiği ziyaret sırasında başkan Evren Dinçer’e çiçek vererek, yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.
Başkan Evren Dinçer ise minik ziyaretçilerine teşekkür ederek “ Gülhan Aydoğdu kızımız ile annesine ve Cuma Bozgöz ile Feride kızımıza nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.
Aksaray Haberleri HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı
Aksaray Haberleri Aksaray’a II. Kılıçarslan Hanı yapılıyor
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi Yemek Fabrikası Açıyor
Aksaray Haberleri Omega-3 Depresyonu Engelliyor, Hafızayı Güçlendiriyor
Aksaray Haberleri AJet’in Şam uçuşları 21 Nisan’da başlıyor
Aksaray Haberleri Toplumsal Uyum Adına Önemli Fırsat
Aksaray Haberleri Alanya’daki Aksaraylılar İftarda Buluştu
Aksaray Haberleri Aksaray’ın İlk 5 Yıldızlı Kurumsal Oteli Geliyor!
Aksaray Haberleri TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner: Esnaf hakkını alacak
Aksaray Haberleri Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021