Aksaray Haberleri - 26.10.2018 - 16:03
İlimiz merkezinde değişik tarihlerde meydana gelen ve toplam değeri 40.000 TL civarında olan 11 ayrı Evden, İşyerinden Hırsızlık, Kap Kaç ve Motosiklet Hırsızlığı olaylarını yaşı küçük F.A, R.B, A.U ve F C.Ç ve Gökhan E (29) isimli şahısların gerçekleştirdiği tespit edilmiş, ekipler tarafından yapılan uzun soluklu takip ve tarassut çalışmaları neticesinde şüpheli şahıslar şafak vakti yapılan operasyonla yakalanmıştır.
Yakalanan şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çok sayıda çalıntı malzemeler ele geçirilerek sahiplerine teslim edilmiştir.
25.10.2018 günü adli makamlara sevk edilen 5 şüpheli TUTUKLANARAK Cezaevine teslim edilmiştir. Halkımızın huzur ve güven içerisinde yaşam sürmesi için Suç ve Suçlularla mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir.
Aksaray Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala
Aksaray Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor
Aksaray Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti
Aksaray Haberleri Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim
Aksaray Haberleri Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı
Aksaray Haberleri AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor
Aksaray Haberleri Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021