Aksaray Haberleri - 25.05.2017 - 14:42
Ramazanın yaklaşmasıyla birlikte yardım faaliyetleri de başladı. Aksaray İHH İnsani Yardım Derneğinin ilçe temsilcilikleriyle birlikte Ramazan öncesi gıda kumanyalarını muhtaç ailelere ulaştırma gayreti içinde olduğu belirtildi.
İHH ORTAKÖY Temsilciliği Ramazan başlamadan gıda kolilerini dağıtmaya başladı. Önceliğin yetimlere ve sonra ihtiyaç sahibi ailelere verildiği ifade edildi.
Konu ile ilgili açıklama yapan İHH Ortaköy Temsilcisi Hikmet Sarıkaya, “İlk iftarda, sofralarda kumanyalarımız yerini alsın istedik. Yetim ve ihtiyaç sahibi ailelerimizin Ramazan’da bir nebze ihtiyaçlarını giderip, onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz.” dedi.
Sarıkaya, Ramazan ayı boyunca yardımların devam edeceğini, bu minvalde yetim ve muhtaçlara iletilmek üzere kumanya, fitre ve zekat kabul edeceklerini, bağış yapacak hayırseverlerin 0 (536) 414 18 50 ile 0 (553) 207 62 23 nolu telefonlarla iletişim kurabileceklerini söyledi.
İHH Ortaköy Temsilcisi Hikmet Sarıkaya ilçede halihazırda 32 yetim emanete aylık 100TL burs desteği ve diğer ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştıklarını belirtti.
Aksaray Haberleri Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
Aksaray Haberleri AKMÜB’e Tek Aday Ramazan Aygül
Aksaray Haberleri Aksaray’da yılın Ahisine Berat Töreni
Aksaray Haberleri Vista Prime: Aksaray’ın Geleceği, Dünya’ya Örnek Oluyor
Aksaray Haberleri Ordu’nun her yeri güzellik
Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Aksaray Haberleri 12. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz TYT ve AYT Deneme Sınavı Fırsatı
Aksaray Haberleri Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinde Toplu iş Sözleşmesi İmzalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021