Kadıoğlu Kahvecisi Görkemli bir törenle açıldı

Aksaray Haberleri - 07.03.2016 - 11:43

Kadıoğlu Kahvecisi Görkemli bir törenle açıldı

Aksaray Organize Sanayi ve İş Adamları Derneği Başkanı Serdar ÖNGÜN ve Yönetim Kurulu Üyeleri Aydın Çoşğun, Kenan Oruç ve İzzet Demiryürek ile Hayati, Ebru Doğu çifti tarafından işletilecek olan Kadıoğlu Kahvecisi’nin açılış törenine katıldı. Açılış kurdelesini ilçe Kaymakamı Mustafa Can ile beraber kesen Başkan Öngün, hayırlı ve bol kazançlar diledi.

Ortaköy İlçe Kaymakamlığı karşısında faaliyete geçen Kadıoğlu Kahveci’sinin açılışına ayrıca İlçe Esnafı ve Halkı, Garnizon Komutanı, Borsa Başkanı, Milli Eğitim İlçe Müdürü ve Encümen üyeleride eşlik etti. Açılış kurdelesini kesmeden önce kısa bir konuşma yapan Başkan Öngün, işyerinin hayırlı ve bol kazançlar getirmesini diledi. Öngün, “Bu işyeri inşallah daimi olur ve işyerini açan kardeşlerimizin hayatında güzel gelişmelere neden olur. Bu gelişmeler sadece ekonomik anlamada değil. Aile huzurlarına da mutluluk getirmesini Rabbimiz’den diliyorum” dedi. Başkan Öngün, OSİAD olarak vermiş olduğumuz kursların bugün itibariyle meyvelerini almak beni ve OSİAD ailesini son derece mutlu etti ayrıca kursiyer seçimimizdeki titizliğin bugün bizlere iş yeri açılışı olarak geri dönmesi vermiş olduğumuz emeğin ve zamanın boş gitmediğinin göstergesidir diyerek işyerinin açılış kurdelesini Ortaköy Kaymakamı Mustafa Can ile birlikte kesti.

Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi

Aksaray Haberleri Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi

Otomotiv Sektöründe Kadın İstihdamına Destek

Aksaray Haberleri Otomotiv Sektöründe Kadın İstihdamına Destek

Amerikan Dış Politikasının Gölge Akılları

Aksaray Haberleri Amerikan Dış Politikasının Gölge Akılları

WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Aksaray Haberleri WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi

Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Aksaray Haberleri Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye

Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Aksaray Haberleri Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak

Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Aksaray Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala

Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Aksaray Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”

Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Aksaray Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021