Aksaray Haberleri - 17.09.2016 - 12:57
Ak Parti Aksaray İl Başkanı Abdulkadir Karatay yazılı basın bildirisinde 2016-2017 eğitim öğretim yılının ilk ders zilinin bugün çaldığını belirterek “Yeni eğitim-öğretim yılının başta öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz olmak üzere tüm ülkeye ve şehrimize hayırlı olmasını temenni eder, eğitim camiasına başarılar dilerim.” dedi.
Hiç kuşkusuz Ak Parti hükümeti döneminde önemli derecede eğitim seferberliği yaşandığını dile getiren İl Başkanı Karatay, 15 yıl içersinde tüm cumhuriyet döneminde yapılan derslik sayısı kadar derslik yapıldığını belirtti. Açıklamasında ayrıca, liselere akıllı tahta sisteminin kurulduğunu ve kısa sürede ortaokullara da bu yeniliğin kazandırıldığını dile getiren Karatay, eğitimdeki kalitenin artması için ne gerekiyorsa yapıldığını ve yapılacağını ifade etti.
Basın bildirisinde “Ülkemizde her eğitim-öğretim yılı, bir öncekinden çok daha iyi şartlarda başlamaktadır” ifadelerine yer veren İl Başkanı Karatay diğer taraftan, ülkemizin geleceğini inşa eden ve bu doğrultuda en önemli sorumluluk sahibi olan kitlenin hiç şüphesiz öğretmenler olduğunu aktardı. Ancak, başarıya giden yolun sadece öğretmenlerimizin fedakâr çalışmalarına bağlı olmadığını belirten Karatay, eğitim ve öğretimin başarıya ulaşması için gerekli koşulların da sağlanması ve teknolojinin sunduğu imkanlardan bütün çocuklarımızın faydalanabilmesi gerektiğini belirtti.
Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Aksaray Haberleri 12. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz TYT ve AYT Deneme Sınavı Fırsatı
Aksaray Haberleri Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinde Toplu iş Sözleşmesi İmzalandı
Aksaray Haberleri Yakabağlar Camii’nde Sabah Namazı Programına Yoğun İlgi
Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi Aksaray’a kuruluyor
Aksaray Haberleri Dar Gelirli Ailelerin Sofralarına Ramazan Bereketi Taşınacak
Aksaray Haberleri Ramazan Ayının Manevi Atmosferi Kadın Aktivite Merkezlerinde Yaşanacak
Aksaray Haberleri Mamasın Barajını Doldurmaya Şubat Yağışlarıda Yeterli Olmadı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021