Ağaçören Haberleri - 03.10.2018 - 15:43
1.000 kişilik Aşureyi kendi elleriyle dağıtan Ağaçören Kaymakamı Zikrullah ERDOĞAN, konuşmasına, Milli Şair Mehmet Akif ERSOY’un sözüyle başlayarak; ”Girmeden tefrika (ikilik) bir millete, düşman giremez, toplu vurdukça kalpler, onu top sindiremez.” Muharrem Ayının birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma ayı olduğunu belirten kaymakamımız, Allah birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi inşallah sonsuz kılar.” diye dua ederek, Muharrem Ayında aşure ikram etme etkinliğini, her yıl yaparak, dosta düşmana hain ve bölücülere, milletin birliğini yıkmak isteyenlere; bu milletin birlik ve beraberlik, kardeşlik içerisinde olduğunu göstermek istediklerini belirtti.
Kaymakam Zikrullah ERDOĞAN bu etkinlikte yardımlaşmanın, paylaşmanın simgesi olan aşurenin, Ağaçörenli olanı olmayanı bir araya getirdiğini belirtti. Sevgiyle, özveriyle pişirilen aşureler vatandaşlarımıza ikram edildi. Aşure ikram etkinliğimize katılan tüm halkımıza teşekkür etti.
Ağaçören Haberleri Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim
Ağaçören Haberleri Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı
Ağaçören Haberleri AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor
Ağaçören Haberleri Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
Ağaçören Haberleri AKMÜB’e Tek Aday Ramazan Aygül
Ağaçören Haberleri Aksaray’da yılın Ahisine Berat Töreni
Ağaçören Haberleri Vista Prime: Aksaray’ın Geleceği, Dünya’ya Örnek Oluyor
Ağaçören Haberleri Ordu’nun her yeri güzellik
Ağaçören Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Ağaçören Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021