Aksaray Haberleri - 07.12.2017 - 13:33
Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş, Aksaray’da ki bazı caddelerde araçların yoğunluk göstermesi ve trafiğin çileye dönüşmeye başlaması neticesinde işlek caddelerin tek şerit olması çağrısında bulundu.
Vatandaşların bu konuda sürekli olarak şikâyetlerini dile getirdiğini belirten Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Koçaş yapmış olduğu açıklamada;” ilimiz genelinde her gecen gün artan trafik yoğunluğu sürücülerimizi olduğu kadar yayalarımızı da çileden çıkarmaya başlamıştır. Özellikle araç yoğunluğunun fazla olduğu ve çift yönlü trafiğin aktığı caddelerde araçların hem sürücüleri hem de yayaları tehlikeye attığını Aksaray Ticaret ve Sanayi Odamıza gelen şikayetlerde görebiliyoruz.
Bizim işimiz ve önceliğimiz iş dünyası olmasına rağmen vatandaşlarımız bu konuda bizlere şikayetlerini iletiyorlar. Bu şikayetlerin içerisinde işverenlerimizin ve üyelerimizin yer alması neticesinde bu açıklamayı yapmak zorunda kaldık.
Aksaray Belediyemiz ve Emniyet Müdürlüğümüzün çalışma yaparak bu caddeleri tespit etmelerini ve gerekirse bu caddelerde trafiğin tek şerit olması için incelemeler yapmaya davet ediyoruz. Belediye Başkanımızın bu konuda çok hassas olduğunu biliyoruz ve bu soruna da el atacağına inanıyoruz. Biliyoruz ki şu an yaşanan bu trafik sorunu çok yakın zamanda çileye dönüşecek hatta hem sürücülerimizin hem de yayalarımızın hayatlarını tehlikeye sokacak düzeye gelecektir. Bu anlamda ivedilikle bu soruna çözüm bulunması için yetkililerimizi soruna çözüm olmaya davet ediyoruz “Dedi.
Aksaray Haberleri Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak
Aksaray Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala
Aksaray Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor
Aksaray Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu, Emniyet Güçleriyle Sahurda Buluştu
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu Aksaray Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’ni ziyaret etti
Aksaray Haberleri Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim
Aksaray Haberleri Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı
Aksaray Haberleri AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021