Aksaray Haberleri - 29.03.2015 - 11:01
Milliyetçi Hareket Partisinde adayların belirlenmesi konusundaki çalışmalar aralıksız sürüyor. 10 Aday adayının bulunduğu partide Aksaray’da kimi milletvekili aday sıralamasında görmek istediklerine dair internet ortamında oy kullanacak. Edinilen bilgiye göre; Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekilliği aday adaylığı için başvuruda bulunan 10 aday adayının çalışmaları aralıksız sürüyor.
Aksaray’da ilçe, belde ve köyleri ziyaret ederek Partililerin sorunlarını dinleyen, onlardan kendilerini aday sıralamasına yazmaları için destek isteyen Milliyetçi Hareket Partisinin Milletvekili aday adayları arasından kimlerin aday sıralamasına girip girmeyecekleri önümüzdeki günlerde belli olacak.
Muhtemelen 7 Nisan 2015 tarihinde siyasi partilerin aday listelerini Seçim Kuruluna teslimi ile birlikte bir çok siyasi partide olduğu gibi Milliyetçi Hareket Partisinde de aday sıralamasının kesinleşmesi bekleniyor.
Anket Çalışması 8 Gün Sürdü; Milliyetçi Hareket Partisinden Milletvekili aday adayı olan isimler parti genel merkezine ve il başkanlığına yaptıkları müracaatların ardından Parti genel Merkezindeki mülakatlara katıldılar. Ardından İlçe, belde ve köylerde ziyaretlerde bulunan Milliyetçi Hareket Partisinin Aksaray Milletvekili aday adayları için Parti genel merkezi ile il başkanlığının organizasyonunda gerçekleştirilen anket çalışmasına tabi tutuldu. Alınan bilgiye göre Aksaray’da 8 gün süren anket çalışması da tamamlandı. Anket çalışmasının sonuçlarının Parti genel merkezine hafta başında ulaştırılması bekleniyor.
Şimdi Temayül Zamanı; Partililer kendilerine verilen özel şifre ile internet ortamından kimleri aday sıralamasında görmek istediklerine dair oy kullanacaklar. Partililerin internet ortamında katılacakları bu temayül yoklamasının da tamamlanmasıyla birlikte gözler önümüzdeki günlerde anket ve temayül sonuçlarına çevrilecek. Parti genel merkezinde kurulan Milletvekili aday adaylığı değerlendirme komisyonunun kararını vermesi ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin de yer alacağı değerlendirmelerin ardından ise Milliyetçi Hareket Partisinde aday sıralamasının 7 Nisan 2015 tarihinde kamuoyuna da duyurulması bekleniyor.
10 Aday Adayı Başvuruda Bulunmuştu; Kamuoyunda 25-30’u bulacağı belirtilen Milliyetçi Hareket Partisindeki aday adayı sayısı 10’da kaldı.
Aksaray Haberleri Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
Aksaray Haberleri AKMÜB’e Tek Aday Ramazan Aygül
Aksaray Haberleri Aksaray’da yılın Ahisine Berat Töreni
Aksaray Haberleri Vista Prime: Aksaray’ın Geleceği, Dünya’ya Örnek Oluyor
Aksaray Haberleri Ordu’nun her yeri güzellik
Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Aksaray Haberleri 12. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz TYT ve AYT Deneme Sınavı Fırsatı
Aksaray Haberleri Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinde Toplu iş Sözleşmesi İmzalandı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021