Aksaray Haberleri - 14.09.2018 - 14:43
İçişleri Bakanlığınca hazırlanan 100 Günlük Eylem Planı ile (08 Ağustos 2018-15 Kasım 2018) trafik güvenliğiyle ilgili olarak bir önceki yılın aynı dönemine göre denetimlerin %2 artırılarak ölümlü ve yaralanmalı trafik kazalarının %2 azaltılması hedeflenmektedir.
Bu amaçla Milli Eğitim Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığı işbirliği ile, 2018-2019 eğitim-öğretim yılı öncesinde öğretmenlere yönelik düzenlenen “Mesleki Çalışma Programı” içerisine “Trafik Güvenliği” dersleri eklenmiştir. Aksaray Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü eğitici personeli tarafından trafik güvenliği ve farkındalığının sağlanması için Aksaray İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan program dâhilinde öğretmenlere “Genel Trafik Eğitimi” verilmektedir.
Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Aksaray Haberleri 12. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz TYT ve AYT Deneme Sınavı Fırsatı
Aksaray Haberleri Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinde Toplu iş Sözleşmesi İmzalandı
Aksaray Haberleri Yakabağlar Camii’nde Sabah Namazı Programına Yoğun İlgi
Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi Aksaray’a kuruluyor
Aksaray Haberleri Dar Gelirli Ailelerin Sofralarına Ramazan Bereketi Taşınacak
Aksaray Haberleri Ramazan Ayının Manevi Atmosferi Kadın Aktivite Merkezlerinde Yaşanacak
Aksaray Haberleri Mamasın Barajını Doldurmaya Şubat Yağışlarıda Yeterli Olmadı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021