Aksaray Haberleri - 08.01.2018 - 9:25
Aksaray Organize Sanayi Bölgesindeki fabrikaların kullandığı elektriğin dağıtım bedelinde yüzde 17’lik indirim yapıldı.
2015 yılında Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan (EPDK) elektrik dağıtım lisansı alarak OSB içerisinde elektrik dağıtım faaliyetine başlayan Aksaray Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü; fabrikalara verilen elektrik dağıtım bedellerinde yüzde 17’lik indirim yaptı.
Aksaray Valisi Aykut Pekmez OSB Yönetim Kurulunda değerlendirdikleri konu ile ilgili yaptığı açıklamada 2016 yılında MEDAŞ’tan abonelik devirlerini alan OSB Müdürlüğünün OSB içerisindeki elektrik hatlarının ve trafoların her türlü bakım, onarımı ve arızalarının müdürlük bünyesinde kurulan elektrik birimi tarafından yapıldığını bildirdi.
OSB’de kesintisiz enerji ihtiyacının karşılanması için yeni yatırımların yanı sıra mevcut hatların bakım onarımlarını da gerçekleştirdiğini belirten Vali Pekmez; 2018 yılı için enerji dağıtım bedelinde indirim yapıldığını söyledi.
Vali Pekmez açıklamasında; “Aksaray OSB’de 2018 yılı için elektrik dağıtım bedeli birim fiyatı 1.582 (Kr/kWh)’dan 1,319 ( Kr/kWh)’a düşürüldü. OSB bünyesindeki yatırımcılarımızın kullandıkları enerji karşılığında ödedikleri dağıtım bedelinde %17 civarında bir indirim yapılmış oldu. Fabrikalarımız 2018 yılı içinde kullanacakları elektriğin dağıtım bedelini indirimli olarak ödeyecekler” dedi.
Aksaray Haberleri Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi
Aksaray Haberleri Otomotiv Sektöründe Kadın İstihdamına Destek
Aksaray Haberleri Amerikan Dış Politikasının Gölge Akılları
Aksaray Haberleri WTP Ecosystem ile Küresel Finansın Yeni Dönemi
Aksaray Haberleri Atık Yağ Getirene Bulaşık Deterjanı Hediye
Aksaray Haberleri Ulu Cami Önünde Gönüller Sema İle Huzur Bulacak
Aksaray Haberleri Aksaray Genç İHH gönüllüsü gençlerden, İftara 5 Kala
Aksaray Haberleri Karadal; “Türk Dünyası’nın Girişimcilik Ekosistemini Güçlendirmeliyiz”
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor
Aksaray Haberleri Aksaray’ın İhracatındaki Rakamlar Dikkat Çekmeye Devam Ediyor
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021