Aksaray Haberleri - 08.09.2015 - 15:39
Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin, Aksaray’la bütünleşebilen bir üniversite oluşturmak için çalıştıklarını belirtti.
Rektör Şahin’i tebrik ziyaretleri devam ediyor. İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı Mehmet Tüzün ve İGM üyelerini Senato Salonu’nda kabul eden Prof. Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aksaray için, tüm kurumlarla işbirliği içinde olduklarını ve bu anlayışı sürdüreceklerini söyleyen Rektör Şahin, “Şehrimizin üniversiteden beklentilerini yerine getirmeye gayret ediyoruz. Bu beklentilerin başında Tıp Fakültesi geliyordu. Tüm şehir bu hususta ortak bir dil kullandı ve beklentimiz yerine geldi. Aksaray’ımız için büyük bir şevk ve heyecan içerisinde proje üretmeye devam edeceğiz” dedi. İGM Başkanı Mehmet Tüzün de Rektör Şahin’in kısa sürede önemli başarılara imza attığını belirterek, yeni görevinde başarılar diledi.
Öte yandan Konya eski Milletvekili Cem Zorlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye Müdür Yardımcısı Emin Erdem, Lale Eğitim Kurumları Müdürü Abdullah Gevenç ve Okul Yönetimi, Mercedes İnsan Kaynakları Müdürü Davut Belen ve Erbakan Vakfı İl Başkanı İlhan Demir ile vakıf yöneticileri Rektör Şahin’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilediler.
Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Aksaray Haberleri 12. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz TYT ve AYT Deneme Sınavı Fırsatı
Aksaray Haberleri Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinde Toplu iş Sözleşmesi İmzalandı
Aksaray Haberleri Yakabağlar Camii’nde Sabah Namazı Programına Yoğun İlgi
Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi Aksaray’a kuruluyor
Aksaray Haberleri Dar Gelirli Ailelerin Sofralarına Ramazan Bereketi Taşınacak
Aksaray Haberleri Ramazan Ayının Manevi Atmosferi Kadın Aktivite Merkezlerinde Yaşanacak
Aksaray Haberleri Mamasın Barajını Doldurmaya Şubat Yağışlarıda Yeterli Olmadı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021