Ana Manşet - 17.09.2021 - 8:35
Aksaray İl Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde, 6136 Sayılı Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet, Genel Güvenliği Tehlikeye Sokma suçlarının önlenmesi ve şüphelilerin yakalanarak kanun önüne çıkartılması konusundaki kapsamlı çalışmalarımıza devam edilmektedir.
Konu ile ilgili yapılan istihbari çalışmalar neticesinde, Merkez ilçesi Topakkaya beldesi mülki sınırları içerisinde düğün, nişan, asker eğlencesi gibi törenlerde havaya ateş açmak suretiyle halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan şahısların yakalanmasına yönelik, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, 15 Eylül 2021 tarihinde adli makamlardan alınan arama kararı doğrultusunda, İ.B., T.B., Y.A., M.A. ve Ş.B. isimli şüphelilerin üzerlerinde, evlerinde ve eklentilerinde yapılan aramalarda; 4 adet tabanca, 6 adet tabanca şarjörü, 2 adet av tüfeği ve 595 adet tabanca fişeği ele geçirilmiştir.
Şüpheliler gözaltına alınmış olup, adlî makamlara sevk edilmişlerdir.
if(typeof(jQuery)=="function"){(function($){$.fn.fitVids=function(){}})(jQuery)};jwplayer('jwplayer-0').setup({"aspectratio":null,"width":660,"height":390,"primary":"html5","logo":{"file":"http://www.birlikhabergazetesi.com/birlik150.png","hide":false,"link":"http://www.birlikhabergazetesi.com/","position":"top-left"},"advertising":{"tag":"http://demo.jwplayer.com/static-tag/preroll.xml"},"ga":{},"sharing":{},"file":"https://youtu.be/2y0g1eBGtmo"});
Ana Manşet AKMÜB’e Tek Aday Ramazan Aygül
Ana Manşet Aksaray’da yılın Ahisine Berat Töreni
Ana Manşet Ordu’nun her yeri güzellik
Ana Manşet Dalaman Ramada by Wyndham
Ana Manşet Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021