Yardım kampanyasına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Ana Manşet - 09.02.2023 - 10:49

Aksaray Belediyesi tarafından deprem bölgesindeki yaraların sarılması için başlatılan yardım kampanyasına çocuklar yoğun ilgi gösteriyor.

Tüm Türkiye’de olduğu gibi Aksaray’da da 10 ilde meydana gelen deprem için yardım kampanyaları devam ediyor. Aksaray Belediyesi’nin belirlediği yardım toplama alanlarına akın akın yardımlar gelirken ebeveynlerinin yanında gelen çocuklar da yardımların toplanması paketlenmesi ve sınıflandırılması gibi çalışmalara severek katılıyorlar.

Zor günlerde yardımlaşma, paylaşma ve dayanışma duygularını yaşayarak öğrenen çocuklar Aksaray Belediyesi ekiplerinden de tam not alıyor. Fatih Mahallesinde bulunan Kapalı Pazar Pazarında yardım toplama alanı olarak belirlenen noktada gençlerin çabası da gözleniyor. Şu ana kadar özel araçlar, kamyonet, minibüs, otobüs gibi yüzlerce araç ve onlarca tır vatandaşların, gençlerin ve çocukların belediye ekiplerine yardımı ve desteği ile yüklenerek yola çıkıyor.

Yola çıkmak için hazırlanan tüm araçların, alana giriş yaptığı andan itibaren en hızlı şekilde deprem bölgesine ulaşması için hummalı bir çalışma başlıyor. Kısa süre içerisinde her ihtiyaca uygun malzemelerin doldurulması ile araçlar yola çıkıyor.

Ana Manşet Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim

Ana Manşet Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı

Ana Manşet AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor

Ana Manşet Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital

Ana Manşet AKMÜB’e Tek Aday Ramazan Aygül

Ana Manşet Aksaray’da yılın Ahisine Berat Töreni

Ana Manşet Vista Prime: Aksaray’ın Geleceği, Dünya’ya Örnek Oluyor

Ana Manşet Ordu’nun her yeri güzellik

Ana Manşet Dalaman Ramada by Wyndham

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021