Yemek Yarışmalarında Asü’lüler 9 Madalya Kazandı

Aksaray Haberleri - 21.04.2016 - 12:51

Yemek Yarışmalarında Asü’lüler 9 Madalya Kazandı. Aksaray Üniversitesi (ASÜ) Güzelyurt Meslek Yüksekokulu Otel Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı öğrencileri, katıldıkları iki farklı yarışmada toplam 9 ödül kazandı.

Fethiye’de ve Mengen’de düzenlenen yarışmalara 6 kişilik öğrenci ekibiyle katılan ASÜ Güzelyurt MYO, bu alanda ne denli iddialı olduğunu gösterdi. Fethiye Ulusal Yemek Yarışmasında 4 gümüş, 2 bronz madalya kazanan ASÜ’lüler, Mengen Ulusal Mutfak Günleri kapsamında yapılan yarışmada ise 3 bronz madalya kazandı. Kazanılan ödüllerin ardından MYO Akademisyenleri ve yarışmaya katılan öğrenciler, ASÜ Rektörü Prof. Dr. Yusuf Şahin’i makamında ziyaret etti. Yarışmacı öğrenciler, hazırladıkları ürünlere ve yarışmanın detaylarına dair bilgiler verirken, akademisyenler benzeri yarışmalara katılımın süreceğini ifade ettiler.

Rektör Prof. Dr. Yusuf Şahin ise öğrencileri ve akademisyenleri, kazandıkları madalyalar münasebetiyle kutladı ve başarılarının devamını diledi.

Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham

Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”

Aksaray Haberleri 12. Sınıf Öğrencilerine Ücretsiz TYT ve AYT Deneme Sınavı Fırsatı

Aksaray Haberleri Başkan Aktürk’ten Teşekkür Mesajı

Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesinde Toplu iş Sözleşmesi İmzalandı

Aksaray Haberleri Yakabağlar Camii’nde Sabah Namazı Programına Yoğun İlgi

Aksaray Haberleri Milli Eğitim Akademisi Aksaray’a kuruluyor

Aksaray Haberleri Dar Gelirli Ailelerin Sofralarına Ramazan Bereketi Taşınacak

Aksaray Haberleri Ramazan Ayının Manevi Atmosferi Kadın Aktivite Merkezlerinde Yaşanacak

Aksaray Haberleri Mamasın Barajını Doldurmaya Şubat Yağışlarıda Yeterli Olmadı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021