Zafer Partisi adayı çalışmalara başladı

Ana Manşet - 13.04.2023 - 10:40

Ümit Özdağ Genel başkanlığındaki Zafer Partisi’nin, Aksaray Milletvekili  Adaylarından Cengiz Öngün seçim çalışmalarına başladı.

Ata İttifakı ile birlikte Cumhurbaşkanlığı seçiminde Sinan Oğan’ı destekleyecek Zafer Partisi’nin Aksaray Milletvekili Adayları saha çalışmalarına start verdi. Partinin Aksaray Teşkilatı Vekil Adayları arasında yer alan Cengiz Öngün,  esnafla bir araya geldi. Pazardaki sebze, meyve fiyatlarından dert yakınan Öngün program sonu yaptığı açıklamada şunları söyledi: “ Zafer Partisi olarak Aksaray’da yapacağımız çalışmalarda herkese dokunmayı hedefliyoruz. Esnaflardan aldığımız geri dönüş çok olumlu.

İnsanlar sığınmacılarından rahatsızlıklarını dile getirip bizden çare bekliyorlar. Mutfağın vazgeçilmezi Soğan 25 TL patates 15 TL. Bu rakamların üzerine söylenecek çok şey yok her şey ortada. Zafer Partisi iktidarında 13 milyon sığınmacının gitmesi ile birlikte bu fiyatların ciddi anlamda ucuzlayacağını biliyoruz. Vatandaşlarda bunun farkında ve bizden, Zafer Partisi’nden talepleri oldu.

Ana Manşet Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruluyor

Ana Manşet Ihlara Cam Teras ve Kafeterya Bayramda Yoğun İlgi Gördü

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu, Hem ilmek attı hem diploma aldı

Ana Manşet Sarıkaya, “Bayramlar Paylaştıkça Anlam Kazanır”

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden Bayramda Ücretsiz Ulaşım

Ana Manşet Aksaray’da Sivil Toplum Medya Buluşmaları programı düzenlendi

Ana Manşet Mercedes’in Aksaray Kamyon Fabrikası’nda Güneş Enerjisi Santrali Faaliyete Geçti

Ana Manşet TİMBİR’den Aksaray Ticaret Borsası’na ziyaret

Ana Manşet TİMBİR’den Aksaray Emniyet Müdürü Kolcu’ya ziyaret

Ana Manşet TİMBİR heyeti Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası’nda

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021