Ana Sayfa » Aksaray Haberleri » Ana Manşet » Fatih Millet Bahçesi Kültürel Bir Etkinliğe Kapılarını Aralıyor

Fatih Millet Bahçesi Kültürel Bir Etkinliğe Kapılarını Aralıyor

A - +

Ana Manşet - 31.07.2024 - 15:46

Fatih Millet Bahçesi Kültürel Bir Etkinliğe Kapılarını Aralıyor

Aksaray Belediyesi, şehrin ilk Millet Bahçesi olma özelliğine sahip olan Fatih Millet Bahçesinde Açık Hava Sinema Etkinlikleri düzenliyor.

 

Sıcak geçen yaz günlerinde vatandaşlara nefes aldıran Fatih Millet Bahçesinde ilk olarak Kazım Efendi ve Saadet Hanımın eğlenceli maceralarını konu edilen ‘Neşeli Günler’ Yeşilçam filmi sinema severlerle buluşturulacak. 2 Ağustos Cuma Günü saat 21.00’da sinema severin ağırlanacağı Fatih Millet Bahçesinde dev ekranlar kurulacak.

 

Vatandaşların aileleri ile birlikte keyifli bir yaz akşamı geçireceği Açık Hava Sinema Günlerine ilişkin açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Evren Dinçer, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’tarımda hayvancılıkta turizmde ve sanayide ülkemizin önemli kentleri arasında adını yazdırmış şehrimizin kültürel etkinliklerle de anılması için birçok etkinlik düzenliyoruz. Son 6 yılda festivallerle, kitap günleri ve fuarlarla şehrimizde ilkleri yaşattık. Fatih Millet Bahçesinde düzenleyeceğimiz Açık Hava Sinema etkinliğimizle de binlerce vatandaşımızı biraraya getireceğiz. Yeşilçamın unutulmaz bir eseri olan Neşeli Günler filmini izlemeye tüm vatandaşlarımız davetlidir.’’ Dedi.

Aksaray'ın Altın Markaları

Birlik Haber Gazetesi öne çıkan Aksaray firmalarını ağırlıyor.

marka
marka
marka
marka
E-Postabirlikhaber@hotmail.com

BirlikHaber Güncel Haber Akışı

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021