Aksaray Haberleri - 31.01.2016 - 17:18
BLUE VERA gelinlik ve güzellik merkezi hafta sonu düzenlenen törenle hizmete açıldı.
Yurt dışında yaşayan işletmeci iş kadını Saniye Koyak, Gelinlik ve Güzellik Merkezini yeni bir işletme modeli ile bir arada açtı. Hafta Sonu Cumhuriyet Bulvarı (30 Metrelik yol) üzerinde açılan BLUE VERAGelinlik ve Güzellik Merkezinin açılışı için bir tören tertiplendi.
Törene Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, Ticaret ve Sanayi Oda Başkanı Ahmet Koçaş, Damızlık Koyun Keçi Birlik Başkanı Mahmut Aktürk, SGK İl Müdürü Saffet Çalışkan ve çok sayıda davetli katıldı. İşletmeci iş kadını Saniye Koyak, Aksaraylılara çok daha kaliteli hizmet sunmak için bu işyerini açtıklarını söyledi.
Dualar eşliğinde işyerinin kurdelası kesilirken Belediye Başkan Vekili Süleyman Canbulut, yeni işyerinin Aksaray’a hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Aksaray Haberleri Aksaray’da Konaklama İşletmelerine kapsamlı denetim
Aksaray Haberleri Aksaray’da Mesleki Eğitime yön verecek çalıştay başladı
Aksaray Haberleri AKMÜB’te Yeni Dönem Rüzgarı Esiyor
Aksaray Haberleri Modern Sağlık Hizmetlerinin Öncüsü; İrmet Hospital
Aksaray Haberleri AKMÜB’e Tek Aday Ramazan Aygül
Aksaray Haberleri Aksaray’da yılın Ahisine Berat Töreni
Aksaray Haberleri Vista Prime: Aksaray’ın Geleceği, Dünya’ya Örnek Oluyor
Aksaray Haberleri Ordu’nun her yeri güzellik
Aksaray Haberleri Dalaman Ramada by Wyndham
Aksaray Haberleri Vali Kumbuzoğlu’ndan talimat: “Denetimler artacak”
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021