Aksaray Haberleri - 20.04.2016 - 13:24
Eskil Kapalı Spor Salonun bahçesine 250 adet fidan. Eskil Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mihman Altıntop, yeni yapılan Eskil Kapalı Spor Salonun bahçesine 250 adet fidan dikti.
Uzun yıllar Eskil 75. Yıl Lisesinde Beden Eğitimi öğretmeni olarak görev yapan, geçtiğimiz yılda İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğüne atanan, birçok öğrencinin BESYO (Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu) kazanmasına vesile olan ve ilçede düzenlediği sosyal faaliyetler ile de yediden yetmişe herkesin takdirini kazanan İlçe Spor Müdürü Mihman Altıntop çalışmaları ile de diğer kurumlara örnek oluyor.
Geçtiğimiz hafta Eskil Kaymakamlığı tarafından ilçedeki okul ve kurumlara dağıtılan fidanlardan 250 tanesi İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü tarafından yeşile hasret ilçedeki, Kapalı Spor Salonun bahçesine dikildi.
Aksaray Haberleri HM Çelik Kapı Sistemleri Hizmete Açıldı
Aksaray Haberleri Aksaray’a II. Kılıçarslan Hanı yapılıyor
Aksaray Haberleri Aksaray Belediyesi Yemek Fabrikası Açıyor
Aksaray Haberleri Omega-3 Depresyonu Engelliyor, Hafızayı Güçlendiriyor
Aksaray Haberleri AJet’in Şam uçuşları 21 Nisan’da başlıyor
Aksaray Haberleri Toplumsal Uyum Adına Önemli Fırsat
Aksaray Haberleri Alanya’daki Aksaraylılar İftarda Buluştu
Aksaray Haberleri Aksaray’ın İlk 5 Yıldızlı Kurumsal Oteli Geliyor!
Aksaray Haberleri TŞOF Genel Başkanı Mehmet Yiğiner: Esnaf hakkını alacak
Aksaray Haberleri Yakabağları Camii, 3. Geleneksel İftar Programı’nı düzenledi
Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021