Mehmet ATAR İYİ Parti Milletvekili Aday Adayı oldu

Ana Manşet - 01.04.2023 - 16:20

İYİ Parti Gençlik Kolları başkanı Mehmet ATAR, kendi partisinden milletvekili aday adayı oldu. Atar parti binasında adaylık açıklamasında şu şekilde konuştu; Dün İYİ parti İstanbul il başkanlığına yapılan hain saldırıyı şiddetle esefle kınıyorum. Teşkilatımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. diyeceğim şu ki vallahi korkmuyoruz bizi bu şekilde yıldıramazsınız bizleri.

Yaklaşık 1 yıldır İYİ parti Aksaray gençlik kolları il başkanlığı görevini yürütmekteyim. Bu süreç zarfında yanlışım veya eksiğim illaki olmuştur, yaşıma ve gençliğime verin lütfen. Bu yola ilk çıktığım günden itibaren vermiş olduğum bir söz vardı. bu görevi layıkıyla anlım ak bir şekilde elimden gelenin fazlasıyla yerine getirceğime söz verdim.

Bu günde, görevimi bırakmadan, kendime verdiğim söz ışığında sizlerin huzurunda milletvekili aday adaylığımı açıklıyorum.

19 yaşında bir genç olarak, 18 yaşımı doldurduğum andan itibaren ilk işim, kendimi siyasete atılmayı bir görev, gerekçe ve bir borç olarak şahsımda görüyorsam, bu mevcut iktidarımızın ve hükümetin büyük bir eksiği ve sorunundandır. Neden atıldım,eksik  olan nedir diye soracak olursanız özet geçeyim.

Ülkemizdeki gençlerin zor durumda olduğunu, hak ettiği kalitede, hak ettiği onurda ve hak ettiği hayalleri kuramadığını düşünüyor ve görüyorum. görmekle de kalmıyorum, bende bir genç olarak yaşıyorum bunları. buradan çıkıp, yoldan geçen herhangi bir genci çevirip hayalin ne diye sorsak, yurt dışına kaçmak diyor.

Soruyorum? ne için ? niye böyle düşünüyorsun diye. bana söyledikleri kelime, ‘’kendi ülkemizde, kendi vatanımızda, kendi toprağımızda, hak ettiğimiz saygıyı ve değeri göremiyoruz, önümüzü görmeyi geçtik, yarınımızı düşünemez hale geldik’’ diyorlar. gerçekten içler acısı bir durum.

Bir Türk genci kendi ülkesinde, kendi vatanında bu şekilde ise, kimse kusura bakmasın ülkenin geleceği tehlike altındadır. Sen dışarıdan gelen bir Rusa, Almana, Afgana, Suriyeliye kapıyı açar, kendi Türk gencine o kapıyı kapatırsan, gençler bunu size ödetir kusura bakmayın. Sen kendi gencini, Türk gençliğini unutup yok sayamazsın. Senin geleceğini kurtaracak olan Türk gençliğidir.

Dalga geçer gibi şimdi gençlere telefonunu çıkar telefonu çıkar diyorsunuz ya bu adam heves etmiş, gençliğinin baharında 20 bin tl lik telefonda kullanacak, arabaya da binecek, kız arkadaşıyla da gezecek, teknolojiden de faydalanacak, imkanları dahilinde en iyisini de alacak. ne eksiği var Türk gençlerinin yabancı gençlerden? asıl Türk gencinin yaşaması lazım…çünkü bu genç kardeşlerimin dedeleri bu vatanın ve istiklalimizin, bu günlerimizin bedelini canlarıyla, kanlarıyla ödemiş. bunu yok sayamazsınız. Siz bu gençliği unutamazsınız.

Gençler Atatürk’ün izinde bir gençlik. Sen bu gençleri yok sayarsan yok olursun. Ne yazik ki görüyoruz, susturulmaya, korkutulmaya çalışan bir gençlik yaratmaya çalışıyorlar. ama bu gençler her şeyin farkında. bu gençler akıllı, bu gençler fırsat bekliyor…sizler bunları görmezden gelir,çığlıklarını duymazsanız,sesini duyurmasını da iyi bilir…

Genel başkanımız Meral Akşener’in bir sözü var; ‘’ ben yolu yanımda gençler olmadan yürümem ‘’ diyen bir başkan. daha ne olsun ki. gençlerin söz sahibi olacağı, hak ettiği saygıyı, hak ettiği değeri göreceği günlere çok az kaldı.

Bugün burada aday olmamdaki en büyük etkende budur. koltuk, makam, sıra değil. Gençlerin hak ettiği değere ulaşmasına az kaldığını, biz gençleri susturamayacağınızı göstermek adına burdayım . Burada bu konuşmamı tek yapmıyorum, tüm Aksaray’ın gençleri olarak yapıyorum. gençler yalnız değil, sessiz kalmayacağız, susturamazsınız, korkutamazsınız. Türk genci korkusuzdur çok az kaldı.

Sözümü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün sözüyle sonlandırmak istiyorum ‘’vatanını en çok seven, görevini en iyi yapandır’’ bende vatanımı canımdan çok seviyorum ve görevimi en iyi şekilde yapacağıma söz veriyorum.

 

 

 

 

Ana Manşet Aksaray’da 2600 Bağımsız Birimin Yıkımı Gerçekleştirildi

Ana Manşet TİMBİR’den UEFA’nın Merih Demiral kararına sert tepki

Ana Manşet Korsan Haberciliğin Sonu Geliyor

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu; Yümer ailesine taziye ziyaretinde bulundu

Ana Manşet Güvenli İnternet Medya Merkezi (GİMMER) kuruluyor

Ana Manşet Ihlara Cam Teras ve Kafeterya Bayramda Yoğun İlgi Gördü

Ana Manşet Vali Kumbuzoğlu, Hem ilmek attı hem diploma aldı

Ana Manşet Sarıkaya, “Bayramlar Paylaştıkça Anlam Kazanır”

Ana Manşet Aksaray Belediyesinden Bayramda Ücretsiz Ulaşım

Ana Manşet Aksaray’da Sivil Toplum Medya Buluşmaları programı düzenlendi

Yasal Uyarı : Kaynak gösterilerek dahi abone olmadan kısmen veya tamamen kullanılamaz... Birlik Haber Gazetesi - Tüm Hakları Saklıdır - 2021